€0,00
0
Afrekenen

Retourneren

Naamloos document

Annuleren

Als je je bestelling wilt annuleren voordat deze is verzonden dan kan dit door ons een e-mail te sturen naar webshop@iez-women.nl

Is de bestelling al naar je onderweg of wordt deze gereed gemaakt voor verzending, dan is annuleren niet meer mogelijk en zal je de bestelling moeten retourneren.

Retourneren/afkoelperiode

Als iets niet past, of het bevalt toch niet, dan mag je altijd ruilen of je betaalde geld terugvragen. Dit kan eenvoudig door het pakket terug te sturen naar ons retouradres. Er gelden wel een paar voorwaarden:

  • De verzendkosten om de bestelling retour te sturen zijn voor rekening van de klant.
  • Ruilen of je geld terugvragen moet binnen 14 dagen na aankoop. Retourzendingen of ruilingen die je later dan 14 dagen na aankoop retour stuurt worden niet in behandeling genomen.
  • Het originele label dient nog aan het artikel gehecht te zijn
  • Geef op de bon of de bijgeleverde retourbon aan of je wilt ruilen voor een andere maat of andere kleur. Je kunt hierop ook aangeven dat je je geld retour wilt.
  • Kleding kan alleen ongedragen geruild worden. Als wij constateren dat de kleding wel is gedragen dan wordt je retourzending niet in behandeling genomen.
  • Indien je geld retour krijgt gebeurt dit binnen ongeveer een week nadat wij jouw pakket retour hebben ontvangen. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij geen bankrekeningnummer nodig. 
  • Bewaar het verzendbewijs van het verzenden goed.


Ons retouradres:

iez!

Krijn Taconiskade 346
1087 HW amsterdam
Nederland

iez! wil vrouwen vrij, zelfverzekerd en comfortabel maken, op z'n minst wat betreft de uitstraling van hun kleding. Vrouwen van vandaag spelen graag met hun voorkomen – ze zijn sterk en onafhankelijk maar ook vrouwelijk en romantisch.
Voor elk vrouwenlichaam is bij iez! een smaakvolle garderobe te vinden, of het nu een vrouw is met grote borsten, ronde dijen, stevige bovenarmen of juist een slanke den: de iez! modellen dragen gemakkelijk en helpen om juist de mooie kanten van de draagster naar voren te brengen.
Naar de webshop